AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan, yaklaşık 2 hafta önce, Avanos’ta yeni hükümet konağının yapılacağı alanda incelemede bulunmuştu.

ÇALIŞKAN YER TAHSİSİNİN YAPILDIĞINI AÇIKLADI

“Avanoslu hemşehrilerimizin dört gözle beklediği yeni Hükümet Konağımızla alakalı güzel gelişmeler var.” notuyla paylaşım yapan Çalışkan, yer tahsisinin yapıldığını açıklamıştı.

"Kimse bize merhamet dersi vermeye kalkmasın" "Kimse bize merhamet dersi vermeye kalkmasın"

Çalışkan, “9 bin 974 metrekare arsa üzerine yapılacak olan binamız, 1555 metrekare kurulum alanında bodrum, zemin ve zemin artı 2 katta yükselecek. Yer tahsisi tamamlandı.” dedi.

FİLİZ KILIÇ DÜN DUYURDU

Emre Çalışkan’ın 24 Mayıs’ta yaptığı bu paylaşımın ardından MHP Milletvekili Filiz Kılıç da dün paylaşım yaparak, hükümet konağı için yer tahsisi yapıldığını duyurdu.

Kılıç paylaşımında, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Millî Emlak Genel Müdürlüğümüz tarafından gerekli izinlerin İçişleri Bakanlığı tarafından alınması ve imar planı tadilatı yapılması kaydıyla, “Hükümet Konağı yapılmak üzere” İçişleri Bakanlığı (Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı) adına Avanos Hükümet Konağımızın arsasının tahsisi yapılmıştır.” dedi.

EMRE ÇALIŞKAN: 2 HAFTA ÖNCE SÖYLEMİŞTİK

Milletvekili Emre Çalışkan da, kendisinden 2 hafta sonra paylaşım yapan Kılıç’a göndermede bulunarak, “2 hafta önce bizzat, tahsis edilen yerde söylemiştik. Söz verdiğimiz gibi.” ifadesini kullandı.

KILIÇ’TAN ÇALIŞKAN’A CEVAP

Çalışkan’ın bu paylaşımına Kılıç’tan cevap geldi.

Kılıç, “Avanos Hükümet Konağı tahsis işlemleri resmi olarak 6 Haziran 2024 günü tamamlanmıştır. Resmi belge ile konuşmayı severiz.” şekline cevap verdi.

ÇALIŞKAN’DAN SAMİMİYET VURGUSU

Bunun üzerine Çalışkan da bir paylaşım yaparak, samimiyet vurgusu yaptı.

Çalışkan paylaşımında, “Biz resmiyeti değil samimiyeti severiz. Memlekete nerde ne zaman ne yapılacaksa 'önceden' takip eder, bilir, söyler ve günü geldiğinde de yaparız. Bizi takip etmeye devam edin.” ifadelerini kullandı.

1-15

2-3

3-2

4-1

Editör: Alpaslan Körükcü