AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz ile önce Kozaklı’da sonrasında Nevşehir merkezde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çalışkan ve Yılmaz, ilk olarak Kozaklı Seçim Ofisini ziyaret etti. Seçim ofisinde AK Parti Kozaklı Belediye Başkan adayı Rıza Aydın’ın Kozaklı için çalışmalarına yer veren Milletvekili Çalışkan, Kozaklı’nın bundan önce AK Parti Belediyeciliği ile birçok hizmete kavuştuğu gibi bundan sonra da Rıza Başkanla aynı hizmetlerin sürdürüleceğini söyledi.

Çalışkan, Sağlık Bakan Yardımcısı Yılmaz ile seçim ofisi sonrası yapım çalışmaları devam eden Kozaklı Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Sağlık Bakan Yardımcısı Yılmaz, müjde vererek hastanenin 19 Mayıs tarihinde kullanıma açılacağını açıkladı.

Milletvekili Çalışkan da Yılmaz’ın açıklamasını “Kozaklımıza hayırlı olsun” diyerek duyurdu.

Daha sonra Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ziyaret edildi. Hastane yöneticileri ve hastalarla görüşen Çalışkan ve yılmaz, farklı birimleri ziyaret ederek hastalarla görüştü ve hastaların durumlarıyla ilgili hastane yöneticilerinden bilgi aldı.

Kozaklı’nın ardından Nevşehir’de çalışmalarına devam eden Çalışkan ve Yılmaz, ilk olarak İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Hasan Tartar, heyeti karşıladıktan sonra İl Sağlık Müdürlüğü hakkında sunum yaptı ve hasta ve doktor sayılarıyla ilgili bilgi verdi.

İkili son olarak Vali Ali Fidan’ı makamında ziyaret etti.