Hacıbektaş Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim’i adrese teslim ihale yapmakla suçlayarak, “kime peşkeş çekiliyor?” diye sordu.

Altıok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Mahsuni Parkı ve eski İş Bankası binası için adrese teslim ihale yapıldığını iddia etti.

“SKANDAL BİR KARARA İMZA ATTI”

Altıok, “Hacıbektaş Belediyesi yeni yönetimi göreve geldikten sonra skandal bir karara daha imza attı.” dedi.

Vali Fidan Hacıbektaş’ı ziyaret etti Vali Fidan Hacıbektaş’ı ziyaret etti

Kendi döneminde mahkemelik olduğunu ve davayı kazandığını belirten Altıok, “Kime adrese teslim ihale yapılmaktadır?” diye sordu.

Altıok, açıklamasında, “Hacıbektaş Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde mahkemelik olduğumuz ve davaları kazandığımız Mahsuni Parkı ve Eski İş Bankası binasının ihale ilanını yayınladı. Her ne hikmetse iki ihaleye de özel maddeler koyarak adrese teslim ihale yapmak istenmektedir. Mahsuni parkı için en az 12 yıllık çay bahçesi çalıştırmak şartı ve Eski iş bankası binası için de 15 yıllık restoran çalıştırmak şartı konulmuştur.” ifadelerini kullandı.

“KİMLERE PEŞKEŞ ÇEKİLMEK İSTENMEKTEDİR?”

Altıok, cevaplanmasını isteyerek şu soruları sordu: “Bu özel maddeler hangi amaçla konulmuştur?”, “Bu özel maddeyle kime adrese teslim ihale yapılmak istenmektedir?”, “Rekabet ortamını kaldırarak kimlere peşkeş çekilmek istenmektedir?”, “Hacıbektaş’ta bu şartları kaç kişi taşımaktadır?”, “Bu işlem Hacıbektaş Belediyesinin gelir kaybına neden olmakta mıdır?”

Altıok, konunun takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

Hacıbektaş 2Hacıbektaş 1Hacıbektaş 3Hacıbektaş 4

Editör: Alpaslan Körükcü